Ακάθεκτος συνεχίζει ο Άρης, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες, πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του.
 
Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα  για την 18η αγωνιστική της Super League κι έφτασε τους 31 βαθμούς.
 
Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και χάλασε το ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο του «Άγιαξ» της Ηπείρου πέτυχε ο Ναφτί (51’). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βάντερσον από τους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι υπήρξε δεκαπεντάλεπτη διακοπή, λόγω σοβαρών επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί των «κίτρινων».
 
Οι οπαδοί του Άρη εισήλθαν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, μετατρέποντας τον σε… αρένα, υπό το έκπληκτο βλέμμα των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς φάσεις ήταν το πρώτο ημίωρο στην αναμέτρηση, με εξαίρεση μία κεφαλιά του Ντάσιου στο 6΄να μη βρίσκει στόχο, αφού η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
 
Η πρώτη αξιόλογη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, καθώς στο 34’ απείλησαν με κεφαλιά του Σαϊτιώτη, που όμως εξουδετέρωσε ο Σηφάκης, μπλοκάροντας την μπάλα.
 
Οκτώ λεπτά αργότερα, η ομάδα του Κούπερ απάντησε με τον φορμαρισμένο Κάμπορα, ο οποίος είδε την προβολή του να αποκρούει δύσκολα ο Ελευθερόπουλος.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να μετουσιώσει την υπεροχή σε γκολ.

Στο 51’, η μπάλα στρώθηκε στον Ναφτί έξω από την περιοχή και αυτός με ένα «ξερό» σουτ ανάγκασε τον Ελευθερόπουλο να μαζέψει την μπάλα από το βάθος της εστίας του.
 
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στη συνέχεια ανέβασε στροφές, προκειμένου να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο άγγιξε δύο φόρες:  στο  54’ με σουτ του Κώτσιου που πέρασε άουτ και με σουτ του Ανδράλα που έδιωξε εντυπωσιακά ο Σηφάκης.
 
Η διακοπή που ακολούθησε λόγω των επεισοδίων αποσυντόνισε τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι όμως είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία στο 81΄, με την κεφαλιά του Σαϊτιώτη που μπλόκαρε ο Σηφάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Κουλουχέρη στον Μπακαγιόκο στο 89΄, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βάντερσον για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Κίτρινες: Βάντερσον – Ρονάλντο, Ναφτί, Νάτσο Γκαρσία

Κόκκινη: Βάντερσον (90΄+)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Ανδράλας (76΄ Ντιμπαλά), Μαϊστόροβιτς (82΄ Μπακαγιόκο), Τζάνης (62΄ Τζανής), Βάντερσον, Σίσιτς

ΑΡΗΣ (Εκτος Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε, Κάμπορα (78΄ Τζόνσον), Χαβίτο (86΄ Πίτου Γκαρσία), Πρίττας (64΄ Νάτσο Γκαρσία)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης