Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», βλέποντας ότι ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τις τελευταίες αγωνιστικές ζήτησε εξηγήσεις από τον Ζίκο, αφού τα επόμενα ματς των Πειραιωτών είναι κρίσιμα. Την Τρίτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ολλανδία την Άλκμααρ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθη κανονικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Ο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντάρμπισιρ συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης