Στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» θα χτυπάει η «καρδιά» των μαχητικών αθλημάτων την 6η Ιουλίου 2018.

Κι αυτό γιατί εκεί θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event πολεμικών τεχνών, το οποίο θα συνδυάσει τη δυναμική των μαχητικών αθλημάτων, τη μοναδικότητα των επιδείξεων, glamour, ενώ θα έχει και γεύση από… Hollywood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο κορυφαίο μαχητικό show της χρονιάς, που ονομάζεται «Αthens Warriors Spirit» και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, θα δώσουν το παρών οι Hollywood stars Scott (Boyka) Adkins και Silvio Simac, οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Φυσικά από το μοναδικό αυτό event δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο «Iron» Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος -ως γνωστόν- έχει αναδειχθεί 17 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing, καθώς και ο Ολυμπιονίκης τζουντόκα με τη λαμπρή καριέρα, Ηλίας Ηλιάδης.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι χορηγός του «Αthens Warriors Spirit» είναι το zougla.gr, το οποίο μάλιστα θα μεταδώσει ζωντανά το κορυφαίο μαχητικό show της χρονιάς.
Μάλιστα στο παρακάτω promo video ο Silvio Simac καλεί το κοινό να παρακολουθήσει από την ιστοσελίδα μας τη διοργάνωση, η οποία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η δήλωση του Silvio Simac
Φωτογραφίες και videos από τη συνέντευξη Τύπου του μοναδικού αυτού event:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης