Εν όψει των αναμετρήσεων με τη Σιένα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, ο Πέρο Άντιτς μίλησε στο κανάλι της διοργανώτριας αρχής για τον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως το ατού των Πειραιωτών είναι η χημεία μεταξύ των παικτών.

«Είμαστε μια νεανική ομάδα με πολλή ενέργεια. Αυτή είναι η δύναμή μας. Μπορούμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ο κόουτς μάς λέει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, αλλά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι μυστικό. Ατού του Ολυμπιακού είναι η χημεία. Μέχρι φέτος είχα ακούσει πως η ομάδα δεν είχε την κατάλληλη χημεία. Φέτος υπάρχει ένα καλό μείγμα έμπειρων και νέων παικτών που έχουν αναπτύξει καλή χημεία. Απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί και βοηθάμε ο ένας τον άλλο» τόνισε ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ και αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε συστήματα που βασίζονται στον Σπανούλη. Αυτό κάνει ευκολότερα τα πράγματα για εμάς. Τραβά πάνω τους παίκτες και μπορεί να μας πασάρει. Είναι στο χέρι μας να σκοράρουμε κι ελπίζω να το καταφέρνουμε».

Ο Άντιτς θα αντιμετωπίσει τους Άντερσεν, Λαβρίνοβιτς και Στόουνρουκ και σχολίασε: «Είναι πολύ καλοί αμυντικοί παίκτες με πολλή εμπειρία. Υπάρχει πέρα από αυτούς και ο Ρες. Εμείς έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και ο κόουτς προετοιμάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Ξέρουμε τους αντίπαλους παίκτες, τους παρακολουθούμε κάθε χρόνο και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο Άντερσεν και ο Λαβρίνοβιτς είναι πολύ καλοί επιθετικά, ενώ ο Στόουνρουκ είναι περισσότερο παίκτης ομάδας, σαν δεύτερος πλέι μέικερ. Δεν κοιτάζει τους πόντους, αλλά να βοηθά την ομάδα. Η Σιένα έχει καλή ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης