Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για τη διαιτησία του κ. Κουκουλάκη στην αναμέτρηση με τον Άρη εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι διοικούντες την ομάδα του Περιστερίου, δεν χρειάστηκε να βρούνε άλλοθι. Ωστόσο, δεν παραλείπουν να αναφερθούν σε περιπτώσεις που ο Άρης έχει ευνοηθεί κατά το παρελθόν από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η πάγια θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος, την οποία φροντίζουμε να ακολουθούμε πιστά, είναι ότι οι σύλλογοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και όχι να ψάχνουν άλλοθι για να δικαιολογήσουν ένα άσχημο αποτέλεσμα ή μια κακή τους πορεία.

Μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε δώσαμε δύο παιχνίδια με την ΠΑΕ Άρης, ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι, κερδίσαμε πεντακάθαρα, και κανένα σφύριγμα δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Αποδείχθηκε άλλωστε από το γεγονός ότι κανείς από τους αντιπάλους δεν διαμαρτυρήθηκε και αμφισβήτησε την επιτυχία μας. Ειδικά για την αποβολή του Καστίγιο, όλο το Πανελλήνιο είδε πόσο εριστικός ήταν μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας μας, φθάνοντας στο σημείο να φτύσει τον αρχηγό μας Γιάννη Σκόνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο δεύτερο παιχνίδι, ναι μεν αναγνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη φάση αποβολής του Φατί ήταν μια αυστηρή απόφαση, ωστόσο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έπρεπε να αποβληθεί νωρίτερα για πολύ βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον ποδοσφαιριστή μας Ελίνι Δημούτσο κι ενώ ήδη είχε χρεωθεί με μία κίτρινη κάρτα. Εμείς πριν από τέσσερα χρόνια, όταν βρεθήκαμε ενώπιον μιας πολύ δυσάρεστης εμπειρίας (σ.σ. υποβιβασμός), δεν ψάξαμε να βρούμε άλλοθι, δεν είπαμε ότι γίναμε στόχος κι ούτε επιδοθήκαμε σε ‘’κυνήγι’’ μαγισσών». Απλώς κάναμε την αυτοκριτική μας και αναγνωρίσαμε τα λάθη μας.

Κύριοι του Άρη, δεν μπορεί λοιπόν ο συγκεκριμένος διαιτητής Κουκουλάκης να ήταν καλός πριν από τρία χρόνια, όταν σφύριξε πέναλτι στο 95’ στο μεταξύ μας πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε η ομάδα σας στον τελικό και σήμερα να είναι κακός, επειδή απέβαλε έναν ποδοσφαιριστή σας σε μια αυστηρή μεν φάση, ενώ θα έπρεπε να τον αποβάλει νωρίτερα, έτσι δεν είναι;

Θα θέλαμε λοιπόν να δώσουμε μια συμβουλή στο φίλο σωματείο του Άρη, με το οποίο μας ενώνει αλληλοεκτίμηση και γνωρίζουμε καλά ποιος είναι ο Άρης: Να κάνουν την αυτοκριτική τους για να δουν τα λάθη τους που δεν τους έχουν επιτρέψει να κάνουν την πορεία που προσδοκούν και όχι να κυνηγάνε τις ‘’κακές μάγισσες’’ που νομίζουν ότι τους κυνηγάνε!».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης