Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βαγγέλης Σαμαράς, για το αναθεωρημένο πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης και την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, τις οποίες ανακοίνωσε νωρίτερα η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη.

Ο Σαμαράς, ο οποίος ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση, τόνισε ότι τα έως τώρα δεδομένα αλλάζουν, ενώ ανέφερε πως θα υπάρξει σημαντική χρονική καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών ανέγερσης του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H δέσμη προτάσεων που παρουσιάστηκε σήμερα από πλευράς Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανατρέπει πλήρως τα μέχρι σήμερα δεδομένα, αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου Παναθηναϊκού στον Βοτανικό», δήλωσε ο Βαγγέλης Σαμαράς και εξήγησε:

«Ακυρώνει στην πράξη την από 18/09/2009 εκδοθείσα οικοδομική άδεια του γηπέδου. Ανατρέπει την από 26.02.08 σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προκαλεί σε κάθε περίπτωση σημαντική χρονική καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών ανέγερσης του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε προτείνει μία εφικτή, σύννομη και εφαρμόσιμη λύση, που θα επέτρεπε την άμεση ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, η οποία, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτή. Με γνώμονα την προστασία των δικαίων αιτημάτων και συμφερόντων του Παναθηναϊκού, οι παραπάνω προτάσεις θα μελετηθούν ενδελεχώς, για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης