Την αναγκαιότητα να ξεχαστεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η προσοχή να στραφεί στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, επεσήμανε με δηλώσεις του ο Dusan Bajevic.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι η ομάδα του πρέπει να προετοιμαστεί γρήγορα για την αναμέτρηση με τους «πράσινους», καθώς οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αγώνας εναντίον του Ολυμπιακού ανήκει στο παρελθόν. Θέλαμε πολύ τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοί μας το αναγνώρισαν, αλλά δυστυχώς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε γρήγορα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Στα ντέρμπι, στοιχεία όπως η δύναμη, αλλά και η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητα για τη νίκη. Σκεφτόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για να τους κατακτήσουμε», αναφέρει η δήλωση του Bajevic. 

Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σερβοέλληνας τεχνικός, θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ανέβασε ρυθμό στην σημερινή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το πέρας του σημερινού προγράμματος ο Bajevic ανακοίνωσε τους 20 εκλεκτούς του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Saja, Lukac, Araujo, Majstorovic, Juanfran, Γεωργέας, Άrce, Jahic, Καφές, Μάκος, Hersy, Yahaya, Leonardo, Guerreiro, Blanco, Manduca Scocco, Παυλής, Iordache και Ταχτσίδης.

πο την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Καράμπελας, Geraldo, Nsaliwa, Αλεξόπουλος, ο Nemeth που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20, καθώς και οι Ρίκκα, Κουτρουμάνος και Λαγός.

Διαβάστε επίσης:

Είναι πολλά τα λεφτά… Blanco, Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 11:35

(Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009, 15:23)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης