Ο Σωτήρης Κυργιάκος ετοιμάζει… βαλίτσες για το Liverpool, καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην θρυλική ομάδα του Merseyside.

Με προορισμό την Ρουμανία όμως αναχώρησαν σήμερα το πρωί και οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι αύριο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Vaslui για τα play off του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Dusan Bajevic, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν η αποστολή της ομάδας του αναχωρήσει για την Ρουμανία, αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του διεθνούς Έλληνα αμυντικού στη Liverpool, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται να συζητάμε για τον Κυργιάκο, έκανε αυτό που ήθελε. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας και να είμαστε ήρεμοι για το ματς με τη Vaslui».
 
Εν συνεχεία, ο Σερβοέλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι οι παίκτες του δε θα πρέπει να επηρεαστούν στον αυριανό αγώνα με την Vaslui από την αναστάτωση που προκάλεσε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο η μετακίνηση του Sotis» στους «reds».

«Οι παίκτες μου θα πρέπει να μείνουν ήρεμοι. Να μην επηρεαστούν και να κάνουν όσα έχουμε δουλέψει τις τελευταίες ημέρες. Με ικανοποιεί ο βαθμός ετοιμότητας και πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πως είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Πάντως, ο πορτιέρο της ΑΕΚ, Sebastian Saja, με δηλώσεις του τόνισε ότι δύσκολα αυτός και οι συμπαίκτες του θα μείνουν ανεπηρέαστοι, έπειτα από τα όσα έγιναν με τον Σωτήρη Κυργιάκο τις τελευταίες ώρες. «Δεν γίνεται να μας αφήσει ανεπηρέαστους αυτό που έγινε. Ο Κυργιάκος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το παιχνίδι με τη ρουμανική ομάδα «φύλακας άγγελος» της «Ένωσης» δήλωσε: «έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο ματς. Πέρσι την “πατήσαμε” με την Ομόνοια και πρέπει φέτος να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας και θα εμφανιστούμε έτοιμοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης