Εβδομάδα των ρεβάνς στα προημιτελικά του Champions League είναι αυτή που ξεκίνησε και απόψε τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους «4» της Ευρώπης παίζονται σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ.

Οι πρώτες δύο φιναλίστ των ημιτελικών θα προκύψουν σήμερα από τις κόντρες Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ-Βόλφσμπουργκ, στους επαναληπτικούς των προημιτελικών της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Βόλφσμπουργκ είχε νικήσει με 2-0 τη Ρεάλ πριν έξι βράδια και η Σίτι είχε φύγει από την έδρα της Παρί Σεν-Ζερμέν με το 2-2, ισοπαλία που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα.

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν-Ζερμέν (ΟΤΕ Sport 2)

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως και η Βόλφσμπουργκ, παίζει στα προημιτελικά για πρώτη φορά, μετά το 2-2 στο Παρίσι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την παρθενική της πρόκριση στα ημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε στην συνέντευξη τύπου πως οι «πολίτες» δεν θα παίξουν για την ισοπαλία (πρόκριση με 0-0 και 1-1), ενώ ο Χιλιανός δεν έχει στην διάθεσή του τους Κομπανί, Στέρλινγκ και ίσως στερηθεί και τους Γιαγιά Τουρε, Ντελφ.

Ο Λοράν Μπλαν δεν θέλει οι παίκτες του να επαναλάβουν τα αμυντικά λάθη που έκαναν 6 μέρες πριν στο Παρίσι, ενώ λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζει στους Ματουιντί και Νταβίντ Λουίζ. Από τραυματισμό προέρχονται οι Βεράτι και Παστόρε.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί – Φερνάντο, Φερναντίνιο – Σίλβα, Ντε Μπρούινε, Χέσους Νάβας – Αγκουέρο

Πάγκος: Καμπαγιέρο, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Μπονί, Ντελφ, Τουρέ, Ιχεανάτσο

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Τραπ, Βαν ντερ Βιλ, Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ – Μαρκίνιος, Ραμπιό, Τιάγκο Μότα – Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Ντι Μαρία

Πάγκος: Σιρίγκου, Κιμπεμπέ, Σταμπουλί, Λούκας Μόουρα, Κουρζάβα, Παστόρε, Ονγκέντα

Ρεάλ – Βόλφσμπουργκ (OTE Sport 1)

Η Βόλφσμπουργκ καλείται να ολοκληρώσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μια από τις σπουδαιότερες εκπλήξεις στην ιστορία του Champions League, καθώς πριν έξι μέρες, στο παρθενικό της ματς στα προημιτελικά, νίκησε με 2-0 την Ρεάλ Μαδρίτης.

Νίκη λοιπόν με 3-0 ή γενικά με 3 γκολ διαφορά θέλει η ισπανική ομάδα, η οποία για να προκριθεί στους “4” της Ευρώπης πρέπει να κάνει σπουδαία ανατροπή.

Πιθανές Συνθέσεις

Ρεάλ: Νάβας-Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο – Βιειρίνια, Νάλντο, Ντάντε – Ροντρίγκεζ – Γκιβαλογκί, Γκουστάβο – Ενρίκε, Αρνολντ, Ντράξλερ – Σίρλε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης