Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στη Λάρισα, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως κατέληξαν σε αυτή την απόφαση καθώς οι «βυσσινί» δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν εισιτήρια και αυτοί με τη σειρά τους στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Έτσι, η κερκίδα που προορίζονταν για τους φίλους της Λάρισας θα ανοίξει δωρεάν για μαθητές.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς καθώς και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ιωάννης Τζίμας.

Μετά την περίεργη στάση και εμμονή της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μη ανταπόδοση εισιτηρίων στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου γύρου, ενημερώθηκε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος και αποφάσισε τη μη διάθεση εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΕΛ, για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα, της 23ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη δε κερκίδα των φιλοξενουμένων θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου και δωρεάν στους μαθητές όλων των σχολείων του Βόλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα θα πραγματοποιηθεί μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ με νέα ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, η ΠΑΕ θα καθορίσει και όλες τις επιμέρους παραμέτρους της προπώλησης».

Σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε και ανακοίνωση για τον ΟΠΑΠ:

«Σήμερα λάβαμε ένα σχέδιο σύμβασης από την ΟΠΑΠ ΑΕ, το οποίο και επιστρέφουμε ως απαράδεκτο.

Είναι δε απορίας άξιο το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων, αυτού του οργανισμού, που με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους, θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις ΟΠΑΠ και Super League, αλλά και γενικότερα τις σχέσεις τους με το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σκοπίμως άλλωστε μέχρι σήμερα, δύο μήνες μετά την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων, δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα υποκύψει στον «εκβιασμό» και δεν θα υπογράψει καμία σύμβαση αποικιακού χαρακτήρα. Καλεί δε το πρόεδρο της Super League κ. Ευάγγελο Mαρινάκη, τον πρόεδρο της Football League κ. Σπύρο Καλογιάννη και το σύνολο των ομάδων να πάρουν θέση και να προστατέψουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από ενέργειες που το οδηγούν σε ομηρία από τους κάθε είδους διορισμένους και περαστικούς υψηλόμισθους.

Ελπίζουμε η ΟΠΑΠ ΑΕ να αλλάξει νοοτροπία και να βρεθεί αμοιβαία λύση για το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και της ΟΠΑΠ ΑΕ. (Προφανώς σας διαφεύγει ότι πολύ σύντομα το μονοπώλιο τελειώνει)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης