Ελάχιστες θέσεις απομένουν, σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, για να κλείσει το όριο συμμετοχής των 3.000 δρομέων στο 2ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα γίνει στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Μάλιστα οι διοργανωτές θεωρούν ορατό το ενδεχόμενο οι συμμετοχές να κλείσουν νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία της 18ης Μαρτίου, δημιουργώντας έτσι το πρώτο θετικό μήνυμα για τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, από το ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δρόμος των 5 χλμ που θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 2ο Ημιμαραθώνιο και ο ΣΕΓΑΣ έχει θέσει όριο τις 3.500 συμμετοχές, όπως και στα 3 χλμ.

Όσοι… τυχεροί εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια ξεχωριστή γιορτή που θα στηθεί στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να γνωρίσουν ιστορικά σημεία της πρωτεύουσας, τρέχοντας σε δρόμους απαλλαγμένους από τα αυτοκίνητα, τα οποία ούτως ή άλλως τελούν ήδη υπό… διωγμό (μονά-ζυγά, ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης από το Δήμο και “τσουχτερά” πρόστιμα).

Πηγη: ΑΠΕ
Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης