Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια από την αποχώρηση του από τη Ρόμα, ωστόσο η εμβληματική του παρουσία δεν έχει ξεχαστεί από τους φίλους των «τζιαλορόσι».

Ο λόγος για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος μιλώντας στο ιταλικό site «Gazzettagiallorossa», αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, που αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην ομάδα της «Αιώνιας Πόλης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ποδόσφαιρο θα παραμείνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Αυτή την περίοδο παίρνω δίπλωμα προπονητικής. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ στην Εθνική Ελλάδας. Θα ήταν σπουδαία τιμή για εμένα», είπε αρχικά ο «Τράι» για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Εν συνεχεία ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, που παίζει στους «τζιαλορόσι», σχολιάζοντας: «Υπάρχουν σημαντικές πηγές ταλέντων στην Ελλάδα και οι παίκτες που έχουν πάει από νωρίς στο εξωτερικό, είναι το καλύτερο για την καριέρα τους. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπορεί να γίνει ένα αστέρι της χώρας στο μέλλον».

Yπενθυμίζεται ότι ο Δέλλας αγωνίστηκε την τριετία 2002-05 στους «τζιαλορόσι», έχοντας με τον ιταλικό σύλλογο 44 συμμετοχές και δύο τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης