Το σύνθημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 2-0 επί του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ο «Κολοσσός» τόνισε πως το… σώμα του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Την κυνηγήσαμε από το πρώτο λεπτό. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εικόνα που έδειξαν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα και να τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη κι εμείς θέλουμε την πρώτη θέση», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος αμυντικός της AEK.

Όσο για την απόφασή του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, υπογράμμισε πως είναι οριστική: «Η απόφασή μου έχει παρθεί, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και την αποθέωση. Έχω ζήσει γεμάτη Φιλαδέλφεια και γεμάτο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί πρέπει να κάνουν το ίδιο από εδώ και πέρα να στηρίξουν ην ομάδα. Πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, ούτε πίσω, ούτε μπροστά. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά το σώμα μου λέει άλλα. Είμαι χαρούμενος για αυτά που πέτυχα στην καριέρα μου. Ό,τι πέτυχα το έκανα με σεβασμό προς τους αντιπάλους μου. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι που δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου».

Τέλος σε ερώτηση για την διοικητική κατάσταση στην ΑΕΚ, επισήμανε: «Θέλω η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει περάσει πολλά αυτή η ομάδα. Όλοι δείχνουν υπομονή, σε άλλη ομάδα τα πάντα θα είχαν διαλυθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης