Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-1) χθες σε βάρος της Άρσεναλ και συνέχισε την καταδίωξη της «συμπολίτισσάς» της, Σίτι, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Κρις Σμόλινγκ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την άποψή του ότι οι «πολίτες» θα λυγίσουν στο άγχος της πίεσης από τη Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν συνεχίσουμε τις νίκες θα τους αγχώσουμε. Δεν θα αντέξουν. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη. Ακόμη και το 1-1 δεν μας ήταν αρκετό. Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε» τόνισε αρχικά ο Σμόλινγκ που στη συνέχεια στάθηκε στο θέμα των νέων τραυματισμών (Τζόουνς, Βίντιτς, Ρούνεϊ) αλλά και στη δική του επιστροφή.

«Είναι καλό που γύρισα στο κέντρο της άμυνας. Πέρασα έναν δύσκολο μήνα με ιώσεις, αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι ως το τέλος της σεζόν. Δεν έχουμε τύχη στον τομέα των απουσιών. Δεν μας απασχολεί ωστόσο. Όποιος και αν αγωνίζεται η ομάδα παραμένει δυνατή» επισήμανε ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης