«Δεν θα γίνει το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 21:59
«Δεν θα γίνει το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη»
Κάθετα αντίθετοι με τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, εμφανίστηκαν, μέσω ανακοίνωσής τους, οι «Πάνθηρες».

Ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων του Πανιωνίου μάλιστα ξεκαθάρισαν στη Superleague πως θα πρέπει να βρει άλλη έδρα για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουροι πως θα γίνουν επεισόδια τη μέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Superleague να γίνει ο αγώνας μπαράζ, Ξάνθη - Παναθηναϊκός, στο γήπεδό μας.

Προφανώς οι διάνοιες του συνεταιρισμού, ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με τον άκρατο επαγγελματισμό που τους διακατέχει, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν πως το πιο ασφαλές, επαρκές από άποψη εγκαταστάσεων και φιλόξενο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που δεν φοράμε κουστούμια και δεν κάνουμε τη λεζάντα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου εισπράττοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα γι' αυτό, είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές και γνώστες της κατάστασης.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι την Πέμπτη 9 Μαΐου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως έτσι και εμμείνει ο συνεταιρισμός της Λίγκας των ηλιθίων με τα κουστούμια στην απόφαση αυτή, θα υπάρξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο. Έχουμε μαντικές ικανότητες!

Συμμαζευτείτε λοιπόν και αρχίστε να δικαιολογείτε τα χρήματα που παίρνετε, ξεκινώντας από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες να τα δικαιολογούν και όχι να χαρακτηρίζονται από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Δείξτε ότι έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία.

Για να σας διευκολύνουμε λίγο στα δαιδαλώδη προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την ώρα που "εργάζεστε", θα σας προτείνουμε εμείς γήπεδο να πάτε να βάλετε τον αγώνα κωμωδία που ορίσατε! Λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχει parking και πιο καλές τουαλέτες από το δικό μας γήπεδο.

Πάνω απ' όλα το προϊόν και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μόνο Πανιώνιος.

Panthers Club 1983».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 22:12