Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη ο Τάιγκερ Γουντς την περασμένη Τρίτη, δεν φαίνεται να έχει κλονίσει το πάθος του για την ζωή και τον αθλητισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του διάσημου γκόλφερ και που επικαλείται η «New York Post», ο πρώην επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης σκοπεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

«Δεν μπορεί να σταματήσει έτσι» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Γουντς σ’ έναν φίλο του, ο οποίος προσθέτει: «Δεν θέλει να σταματήσει η καριέρα του με αυτό το περιστατικό. Εάν υπάρχει τρόπος να αγωνισθεί ξανά, θα τον βρει. Φυσικά, είναι πολύ απογοητευμένος επειδή ήλπιζε να παίξει ξανά το συντομότερο δυνατό εφέτος (σ.σ. μετά την επέμβαση στην πλάτη), αλλά αυτό δεν θα συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Τίγρης» δέχθηκε μια επίσκεψη από τους συγγενείς του στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων της συντρόφου του, Ερικα Χέρμαν, και του μάνατζερ του, Μαρκ Στάϊνμπεργκ.

«Αυτό το ατύχημα είναι μια πραγματική οπισθοδρόμηση, μια τεράστια οπισθοδρόμηση ακόμη και για τον Τάιγκερ. Αλλά έχει ξεπεράσει ανάλογα εμπόδια στο παρελθόν και νομίζω ότι θα το κάνει ξανά αυτήν την φορά. Ό,τι κι εάν του συμβεί, ο Τάϊγκερ βρίσκει πάντα μια διέξοδο και επιστρέφει στο καλύτερο επίπεδό του. Είναι το πιο απίστευτο ον που έχω συναντήσει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει», κατέληξε το πρόσωπο από το περιβάλλον του διάσημου Αμερικανού.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης