Κατηγορηματικά διέψευσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Έρολ Μπουλούτ, Γιάννης Μαρακάκης, τα όσα ισχυρίστηκαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου,περί ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 131.513 ευρώ.

Μάλιστα η πλευρά του Τούρκου άσου ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε ένσταση στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ για επανέλεγχο του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ και εφαρμογή του σχετικού κανονισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως η ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ παρά το γεγονός ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος γνώριζε ότι εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές της, ύψους 131.513 ευρώ προς τον Έρολ Μπουλούτ. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί εξοφλήσεως ή έστω ρυθμίσεως των οφειλών της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή είναι ψευδής. Για τον λόγο αυτό, κατετέθη ένσταση ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ για επανέλεγχο του σχετικού φακέλου της ΠΑΕ και ενδελεχή επανεξέταση όλων των υποβληθέντων παραστατικών της. Αναμένουμε συνεπώς να εφαρμοστεί στο ακέραιο ο Κανονισμός αδειοδοτήσεων και στην περίπτωση της ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου και κυρίως να λάβει γνώση των ανωτέρω η UEFA», αναφέρει η γραπτή δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του Τούρκου διεθνή ποδοσφαιριστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης