Στους παίκτες του Ολυμπιακού μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Βάσκος τόνισε ότι δεν θέλει να βλέπει σκυμμένα κεφάλια και σημείωσε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

«Πρέπει να το πιστέψουμε και να μείνουμε ενωμένοι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάσουμε κανένα παιχνίδι και να περιμένουμε να χάσουν βαθμούς και οι άλλοι. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε στιγμή και σε κάθε ματς. Επιβάλλεται να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο» είπε ο Βαλβέρδε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε όλες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Αυτό ήταν και το μόνο κακό μας στοιχείο στο παιχνίδι που κάναμε με την Ξάνθη».

Για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, είπε: «Και τώρα είμαστε οι καλύτεροι, αλλά δεν κερδίζουμε παιχνίδια και για αυτό δεν είμαστε στην πρώτη θέση. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για τον Πανιώνιο και πρέπει να τον νικήσουμε. Είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς και δεν γίνεται να μην κερδίσουμε. Επιβάλλεται να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης