Την άποψη ότι οποιαδήποτε σύγκρισή του με τον Λιονέλ Μέσι θα αποτελούσε μεγάλη τρέλα, εξέφρασε ο Μάριο Γκόμεζ.

Ο Γερμανός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έχει σημειώσει 11 τέρματα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα λιγότερο από το αστέρα της Μπαρτσελόνα στην ίδια διοργάνωση, ενώ έχει σκοράρει άλλες 23 φορές στην Μπουντεσλίγκα, στην προσπάθεια των Βαυαρών για την κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γερμανικά ΜΜΕ πολλές φορές επιχειρούν να συγκρίνουν τους δύο παίκτες μεταξύ τους, ωστόσο ο Γκόμεζ δεν θέλε ούτε να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο και, όπως δήλωσε άλλωστε και πριν τον δεύτερο προημιτελικό με τη Μαρσέιγ: «Δεν είμαι αρκετά τρελός για να συγκρίνω τον εαυτό μου με το Μέσι, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης που υπήρξε ποτέ και θα είναι για πάντα ο κορυφαίος».

Τον προηγούμενο μήνα ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα έγινε ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου με 234 τέρματα, ενώ φέτος έχει σκοράρει ήδη 56 φορές σε όλες τις διοργανώσεις που είναι νέο ρεκόρ στην Ισπανία και ενώ απομένει ενάμιση μήνας με αγωνιστική δράση για την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Υποθέτω ότι υπάρχουν και χειρότερα πράγματα από το να σε συγκρίνουν με το Μέσι, αλλά δεν κοιτάζω τι κάνει αυτός. Εγώ απλά προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Η ομάδα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο κι έχω σπουδαίους συμπαίκτες. Είμαι επιθετικός και θέλω να σκοράρω πολλά γκόλ, αλλά αυτό για μένα δεν είναι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχει επιτυχίες η ομάδα», επισήμανε ο Γκόμεζ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης