Παράπονα για τη διαιτησία που έτυχε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών κόντρα στην πολυνίκη της διοργάνωσης, Οριζόντε Κατάνια, εξέφρασε ο Χάρης Παυλίδης, μετά το τέλος του ματς, όπου η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 14-13 και τον αποκλεισμό από τον μεγάλο τελικό.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στις πολίστριες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, εν συνεχεία έκανε λόγο για άνιση αντιμετώπιση από τους διαιτητές, η οποία, όπως, υποστήριξε πως στέρησε από τις «ερυθρόλευκες» την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου. Είμαι υπερήφανος για αυτές. Έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια αλλά δεν μας άφησαν να κερδίσουμε στο τέλος με τα πέναλτι και τις αποβολές», ήταν τα λόγια του κ. Παυλίδη.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της αρχηγού του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία εμφανίστηκε απογοητευμένη και αγανακτισμένη με τα σφυρίγματα των διαιτητών του ημιτελικού.
«Γυρίσαμε ένα παιχνίδι, το πήγαμε στην παράταση αλλά έγιναν πρωτοφανή πράγματα. Δεν μας άφησαν να κερδίσουμε, έδωσαν δύο πέναλτι και δύο αποβολές που δεν τα έχω ξαναδεί. Όλοι οι Ισπανοί που έβλεπαν τον αγώνα, γιούχαραν τους διαιτητές», σχολίασε η αρχηγός της «ερυθρόλευκης» ομάδας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ιταλική Οριζόντε Κατάνια και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Καπ.
Εν συνεχεία η Σταυρούλα Αντωνάκου είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, για εμάς είμαστε νικήτριες. Δώσαμε και την ψυχή μας, αξίζαμε τη νίκη, γυρίσαμε το παιχνίδι και δεν μας άφησαν», συνέχισε η έμπειρη πολίστρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης