Στο… ναδίρ έχει πέσει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη, μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα (0-0) με τον Πανθρακικό, που διατήρησε καθηλωμένη την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προτελευταία θέση της Super League.

Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο ο τεχνικός των «κίτρινων», Σούλης Παπαδόπουλος στην προπόνηση της Τρίτης, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι μαζί να παλέψουν για την παραμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε στον Άρη και αντιπροσωπεύουμε ένα τεράστιο λαό από πίσω μας κι αυτό το είδαμε το Σάββατο και το έχετε δει πολλές φορές. Ο κόσμος αυτός υποφέρει και πρέπει να το αισθανθούμε. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Δεν πεθάναμε και θα πάμε να πολεμήσουμε στο Περιστέρι.

Αν κάποιος δεν αντέχει να το πει. Ξέρω πως είναι δύσκολα, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να το κυνηγήσουμε κι έτσι θα γίνει…».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Γιαννιώτας ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και προπονήθηκαν κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Ψυχογιός, Ηρακλής και Κοτσαρίδης. Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι Ζαραδούκας και Παπαστεριανός λόγω της αποβολής τους στο ματς με τον Πανθρακικό.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης