Απογοητευμένος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δώσει εντολή για να περάσει η μπάλα κοντά στο καλάθι.

«Στην τέταρτη περίοδο δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση κι αυτό επηρέασε και την άμυνά μας. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως έπραξε καλά να περάσει την μπάλα μέρα στη ρακέτα, κάτι που δεν έκανε σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Για να κερδίζαμε θα έπρεπε να κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και δεν φτάσαμε στα επίπεδα που έπρεπε. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν νευρικοί και δεν κάναμε ό, τι έπρεπε», εξήγησε. τόνισε ο τεχνικός της Μακάμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για επιλογή του να αφήσει στο τέλος στον πάγκο τον Γιόγκεφ Οχαγιόν και να προτιμήσει Ντέμοντ Μάλετ τόνισε πως «είχαμε πρόβλημα στο μακρινό σουτ και ήθελα κάποιον παίκτη για να μας δώσει αυτό το στοιχείο. Γι’ αυτό επέλεξα να αφήσω εκτός τον Οχαγιόν στο τέλος».

«Πάντα είναι πιθανό να δει κάποιος διαφορετικά μία επιλογή. Αναμφίβολα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και πιστεύω πως θα το κάνει στο επόμενο παιχνίδι», κατέληξε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης