Κατώτερος των προσδοκιών εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και δήλωσε ότι «η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα». Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ είπε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι… Όλη η ομάδα έκανε πολύ κακό παιχνίδι… Η αλήθεια είναι ότι η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Ήμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός και αυτό μας στοίχησε. Από όλο το παιχνίδι η καλύτερή μας στιγμή ήταν μόνο το γκολ του Μιραλάς. Δημιουργήσαμε ελάχιστες απειλητικές φάσεις και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι» είπε ο Ιμπαγάσα και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα ντέρμπι με πολλή δύναμη και με λίγο καθαρό χρόνο. Υπήρξαν πολλές κίτρινες κάρτες, οι οποίες θεωρώ ότι δεν ήταν απαραίτητο να βγουν. Αυτό επηρέασε τον ρυθμό μας, χωρίς να το επικαλούμαι ως δικαιολογία, καθώς, όπως είπα και πριν, κάναμε κακό παιχνίδι. Κι εμείς ήμασταν κακοί, αλλά και η ΑΕΚ δεν έκανε καμιά σπουδαία εμφάνιση. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο το ματς, κρίνοντας από τους καλούς παίκτες που έχουμε και εμείς και η ΑΕΚ, όμως δεν συνέβη αυτό.

Ψάξαμε τις μπάλες και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και μπορούμε να επανορθώσουμε, αρκεί να βελτιωθούμε…».

Για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ που ακολουθεί είπε: «Σίγουρα την Τετάρτη μάς περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ έπαιξε την Παρασκευή και νίκησε εκτός έδρας. Έχουν πολύ καλή ομάδα και, όπως και εμείς, έτσι και αυτοί θέλουν τη νίκη. Περιμένω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα, για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης