Ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι συμπεριφέρθηκαν σωστά στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως προδόθηκαν από τις στημένες φάσεις.

«Είχαμε μία γενικά καλή αμυντική λειτουργία. Τους κλείσαμε τους χώρους και δεν τους αφήσαμε να κάνουν όπως θέλουν το παιχνίδι τους. Πάλι όμως έγιναν λάθη στα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις. Γενικά έχουμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι είναι κρίμα που ενώ προσπαθήσατε πολύ μέσα στο γήπεδο δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε», είπε ο 59χρονος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα τελειώματα των φάσεων, σχολίασε: «Χρειάζεται να βάλουμε και γκολ. Πρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν έμπαινε γκολ στη φάση του Κορδέρο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ο Φούντας σε κάποιες περιπτώσεις βιάστηκε να τελειώσει τη φάση».

Τέλος, ο Λίνεν αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τη Βέροια: «Μας περιμένει ένα κρίσιμο ματς μπροστά μας. Πολλοί λένε ότι είναι τελικός για μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλει προσπάθεια απ’ όλους και συγκέντρωση για να νικήσουμε τη Βέροια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης