Αποφεύγει, όπως ο… διάβολος το λιβάνι τις… φανφάρες, προτιμάει να μιλάει μέσα στο παρκέ, και παραμένει σεμνός και ταπεινός.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος με δηλώσεις του στο κανάλι της Ευρωλίγκας, αποποιήθηκε τον τίτλο του ηγέτη των «πράσινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πιστεύω πως είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι, παίζουν πέντε παίκτες και ο καθένας έχει έναν ρόλο που του αναθέτει ο προπονητής. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, σκοράροντας, δίνοντας ασίστ, παίζοντας άμυνα, γενικά οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω στην ομάδα» ανέφερε αρχικά ο Καστοριανός γκαρντ και συνέχισε:

«Πριν από ένα φάιναλ φορ υπάρχει άγχος. Αυτό δεν είναι κακό, αφού είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στον αγώνα κι όχι σε οτιδήποτε άλλο εντός ή εκτός γηπέδου».

Αναφορικά με το φάιναλ φορ της Αθήνας το 2007, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είπε: «Υπήρχε μεγάλη πίεση, γιατί παίζαμε στην έδρα μας κι όλοι μας θεωρούσαν φαβορί. Δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα, κάτι που έχει παρουσιάσει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια και κατακτήσαμε τον τίτλο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε μία εξαιρετική ομάδα. Θυμάμαι πως υπήρχε τρομερή ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα στο τέλος, όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης