Όπως όλα δείχνουν ο 28χρονος forward του «τριφυλλιού», Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης με την Ισπανική Κάχα Λαμποράλ. Η διάγνωση από την επανεξέταση του γιατρού της ομάδας, Θανάση Κονίδη έδειξε ότι ο παίκτης δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Έτσι, θα συνεχίσει κανονικά το ατομικό πρόγραμμα μέχρι να επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

Στα αγωνιστικά της ομάδας του Παναθηναϊκού, το παρόν έδωσαν στην προπόνηση οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι. Η αναμέτρηση της Τετάρτης είναι κρίσιμη και χρειάζεται να επιστρατευτούν όλα τα όπλα.
Κατά τα άλλα, η συνέντευξη Τύπου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (16/2) στις 5.30μ.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα εισιτήρια θα διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα και αύριο από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. καθώς και την Πέμπτη (17/2) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται επίσης από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης