Η Εθνική Ελπίδων πάλεψε απέναντι στη Γερμανία, ωστόσο εν τέλει γνώρισε την ήττα με 1-0 σκορ, σε αναμέτρηση για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013, που διεξήχθη στην πόλη Χάλε.

Η ομάδα του Γεωργιάδη, η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 38′, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριανταφύλλου, είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Τερ Στέγκεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των «πάντσερ», που εν τέλει πανηγύρισαν το τρίποντο, χάρη σε τέρμα του Φουνκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά από αυτό το αποτελέσμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αντίθετα με αυτή τη νίκη οι Ελπίδες της Γερμανίας εξασφάλισαν την πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης, (έχουν 8 νίκες σε ισάριθμα ματς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Σκόνδρας, Τριανταφύλλου, Ταχτσίδης

Κόκκινες: 38΄ Τριανταφύλλου (δεύτερη κίτρινη)

Γερμανία (Ράινερ ‘Αντριον): Στέγκεν, Γιάντσκε, Κίρχοφ, Ρούντι (89΄ Χόρνσχουχ), Γκιντογκάν, Λασόγκα (78΄ Μπάιστερ), Μλάπα, Εσβάιν (86΄ Βόλαντ), Γιουνγκ, Νόιμαν, Φουνκ.

Ελλάδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Καπίνο, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφύλλου, Σταφυλίδης, Μαυρίας (67΄ Γιαννιώτας), Βέλλιος (71΄ Γιάννου), Ταχτσίδης (83΄ Αποστολόπουλος), Πέτσος, Βλαχοδήμος.

Η βαθμολογία:

Γερμανία 24 (8)
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 10 (6)
Λευκορωσία 10 (6)
Ελλάδα 9 (7)
Κύπρος 6 (7)
Σαν Μαρίνο 0 (6)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης