Ήττα με… κατεβασμένα τα χέρια γνώρισε την Πέμπτη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης.

Oι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τον μεγάλο τους αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη δεν μπόρεσαν να κοντράρουν σε κανένα σημείο του αγώνα την Εφές Αναντολού και μοιραία έχασαν με 78-64.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια στον 5ο όμιλο του TOP-16 της Euroleague για την ομάδα του Πεδουλάκη που παρουσιάστηκε αγνώριστη απέναντι στην Εφές και αποδείχθηκε εύκολη λεία για τους Τούρκους.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Εφές, που με 4/5 τρίποντα στην αρχή του ματς πήρε από νωρίς την πρωτοπορία στο σκορ και δεν την… αποχωρίστηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η απουσία του Διαμαντίδη έβγαζε… μάτια στο σημερινό παιχνίδι, καθώς οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν αρκετά πολλά προβλήματα στην οργάνωση που οι Ούκιτς και Μπανκς δεν κατάφεραν να επιλύσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο ο Μπράμος με 16 πόντους, εντούτοις στην επανάληψη… σίγησε (δεν σημείωσε πόντο).

Από εκεί και πέρα, ξεχώρισε στο β’ μέρος, όταν και βρήκε τα πατήματά του ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (προερχόταν από τον τραυματισμό του στο πέλμα) ωστόσο οι 15 πόντοι που σημείωσε δεν ήταν αρκετοί ώστε να αποτραπεί η ήττα από την Εφές.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 45-32, 64-43, 78-64

Εφές (Μαχμουτί): Φάρμαρ 13(3), Βούγιασιτς 6, Ερντέν 9, Σιπ 8(2), Γκονλούμ 8, Σαβάνοβιτς 11(1), Λούκας 12, Γκιουλέρ 5(1), Μπάρατς 6.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 16(3), Ματσιούλις 7(1), Καπόνο 10(2), Ούκιτς 4, Λάσμε 6, Τσαρτσαρής, Γκιστ 6, Μπανκς, Σχορτσανίτης 15.

Το ξεκίνημα του αγώνα:

Το τελευταία λεπτά του αγώνα:

 
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης