Δεν το κουνάει ρούπι ο Κουίνσι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 09:51
Δεν το κουνάει ρούπι ο Κουίνσι
Ο Οβούσου Κουίνσι μπορεί να μην έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, βάσει των προσδοκιών που έχουν οι «πράσινοι», αλλά, παρ’ όλα αυτά, προέκυψαν μνηστήρες από το εξωτερικό!

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του, Λίαμ Κάλεντερ, υποστήριξε ότι ο πελάτης του θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στο «τριφύλλι» (έχει τριετές συμβόλαιο), καθώς πριν από λίγες εβδομάδες απέρριψε το ενδιαφέρον μιας ιταλικής ομάδας.

«Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος μάνατζερ έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, για να μεταφέρει πρόταση για τον Κουίνσι. Εάν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού, θα πρέπει βεβαίως να ενημερώσει και εμάς. Αν και μπορώ να σας πω πως ο Κουίνσι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Θα πρέπει να έρθει κάτι το εξωπραγματικό για ν' ανατραπεί αυτό. Πριν από το καλοκαίρι, τουλάχιστον, δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Η φιλοσοφία του παίκτη είναι να μείνει για καιρό στην Ελλάδα, ώστε να γίνει καλύτερος. Γι' αυτό και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο» δήλωσε αρχικά ο Κάλεντερ στο «Goal» και πρόσθεσε: «Και εγώ πριν από λίγες εβδομάδες είχα μία κρούση από ιταλική ομάδα, όμως τους ξεκαθάρισα πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο παίκτης τον Ιανουάριο.

Ο Κουίνσι τα έχει με τον εαυτό του, γιατί κατανοεί πως δεν έχει βοηθήσει φέτος την ομάδα. Σ' αυτό έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί του και το γεγονός ότι δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία. Όμως, είναι εγωιστής και θέλει ν' αλλάξει την εικόνα αυτή σύντομα μέσα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 10:26