Η Μπαρτσελόνα μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης στο Copa del Rey του μπάσκετ. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας που βοήθησε την ομάδα του απέδωσε τη νίκη στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης των «μπλαουγκράνα».

«Η ψυχική δύναμη της ομάδος έχει βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο μήνα. Έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα. Η ομάδα είναι πωρωμένη και γνωρίζει πώς να ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις, όπως συνέβη στον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου είχαμε το προβάδισμα και ξαφνικά η αναμέτρηση έγινε περίπλοκη. Αλλά καταφέραμε κι επιδείξαμε ψυχραιμία. Πλέον νομίζω πως διαθέτουμε την αυτοπεποίθηση, η οποία μας έλειπε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς», είπε ο Βραζιλιάνος γκαρντ των Καταλανών και αναφέρθηκε στην Κάχα Λαμποράλ που θα βρεθεί στο δρόμο της Μπάρτσα στα ημιτελικά του Final-8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε φοβόμαστε έναν ή δύο παίκτες της Κάχα Λαμποράλ (βλ. Νοτσιόνι & Λάμπε). Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ομάδα με πολλούς παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Αν της αποτρέψουμε τη δυνατή εκκίνηση, όπως γίνεται συνήθως, δε θα μπορεί να τρέξει και θα αναγκαστεί να παίξει πιο στατικά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης