Για τα μετεγγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου» του Βορρά, με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να «γλυκοκοιτάζει» αρκετούς εγχώριους «στόχους», ξεκαθάρισε ότι πως αυτά όχι μόνο είναι αβάσιμα, αλλά αποπροσανατολίζουν και παραπληροφορούν τους φίλους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «PAOK24»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενημερώνομαι συχνά για διάφορα ονόματα από την ελληνική αγορά που γράφονται στον αθλητικό Τύπο και νομίζω πως πρέπει να ξεκαθαρίσω για να γνωρίζει ο κόσμος πως δεν κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Τον προγραμματισμό τον κάνουμε εμείς και όχι αυτός που θέλει να διαφημίσει το προϊόν του στην πλάτη μας και στα μάτια μας είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει.

Το άσχημο είναι πως διαμορφώνεται μία εικόνα του προγραμματισμού της ομάδας τέτοια, ώστε να νομίζει ο κόσμος πως είμαστε εγκλωβισμένοι εντός των συνόρων. Δεν είναι αυτή η αλήθεια και πρέπει να το γνωρίζει.

Χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες το καλοκαίρι, παρακολουθούμε αρκετούς γνωρίζοντας πως τα περιθώρια λάθους είναι μηδενικά και όταν θα γνωρίζουμε τα διαθέσιμα κεφάλαια που έχουμε για αυτή τη δουλειά θα προχωρήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή προέχει η οικονομική ισορροπία της ΠΑΕ και όλη η ενέργειά μας κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση. Στο αγωνιστικό τμήμα γνωρίζουμε τι μας λείπει και θα φροντίσουμε να το καλύψουμε όσο πιο έξυπνα γίνεται. Όταν δεν έχεις τα χρήματα, πρέπει να έχεις υπομονή για να πετύχεις και το κατάλληλο τάιμινγκ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης