Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, Pele. Ο Edison Arantes do Nascimento, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Ηλείας, το Κατάκολο, για διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο Pele διοργανώνει κρουαζιέρα στην Ιταλία, την Κροατία και την Ελλάδα, με  το κρουαζιερόπλοιο «Costa Serena», το οποίο χθες κατέπλευσε στο λιμάνι του Κατακόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία παρέα με τον επίσης παλαίμαχο Βραζιλιάνο παίκτη, Jairzinho, να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Μάλιστα έγινε αντιληπτός και «πολιορκήθηκε» από τον κόσμο, που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.

 «Είναι δυνατά τα συναισθήματα για μένα γιατί όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί. Άρχισα να παίζω πολύ νέος ως επαγγελματίας και σε ηλικία 17 ετών κέρδισα το πρώτο μου παγκόσμιο κύπελλο με την Βραζιλία. Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν έπαιξα σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμουν επαγγελματίας και δεν επιτρεπόταν. Τώρα όμως είμαι εδώ και αυτό είναι ιστορική στιγμή για μένα. Είναι σημαντικό να σε αγαπά ο κόσμος. Έχουν περάσει σχεδόν σαράντα χρόνια από τότε που σταμάτησα και ακόμα και τώρα ο κόσμος με αγαπά. Είναι δώρο Θεού. Αγαπώ την Ελλάδα» δήλωσε ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ ΗΛΕΙΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης