τέλος φοβήθηκε λίγο μη γίνει η μεγάλη ανατροπή από τους Ισραηλινούς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, γι’ αυτό είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν φοβήθηκε στο τέλος μη γίνει η μεγάλη ανατροπή από τη Μακάμπι, είπε: «Οταν παίζεις σε έναν τελικό είναι λογικό να είσαι νευρικός. Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε από την αρχή. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε κάποια ριμπάουντ, φοβηθήκαμε λίγο, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς σουτέρ και ένα μεγάλο κορμί σαν τον Σχορτσανίτη μέσα στη ρακέτα. Όμως τα καταφέραμε».

Καλάθης: «Νιώθω ευλογημένος»

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης δήλωσε ευλογημένος που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και ζει τέτοιες στιγμές. «Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που ζω κάτι τέτοιο με αυτή την ομάδα. Έμπνευση για μένα δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης που παίζουμε ίδια θέση. Είναι και ο Μπατίστ και ο Νίκολας και όλη η υπόλοιπη ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Ρομέιν Σάτο, ο οποίος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του. «Είμαι ενθουσιασμένος. Ευχαριστώ τον Θεό που κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο. Είμαι περήφανος που είμαι ο πρώτος παίκτης από την Κεντρική Αφρική που κατακτά την Ευρωλίγκα. Εκπροσωπώ όχι μόνο την ομάδα μου, αλλά και τη χώρα μου και αυτό σημαίνει πολλά για μένα», δήλωσε ο Κεντροαφρικανός άσος, που ήταν τυλιγμένος με τη σημαία της πατρίδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάριτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος»
Από την μεριά του ο Άλεξ Μάριτς, είπε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Τέλος καλό όλα καλά όμως με αυτό το τρόπαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την ομάδα».

Καϊμακόγλου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού αφιέρωσε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Κώστας Καϊμακόγλου: «Ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Χαίρομαι γιατί κατέκτησα έναν τίτλο που όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να πάρουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, μα πάνω απ’ όλα τον κόσμο, που παρά το γεγονός πως ήταν πιο λίγος, ήταν πιο δυνατός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης