Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την αγωνιστική κρίση, χάνοντας τα δύο παιχνίδια στο Top-16 της Ευρωλίγκα, με την Παρτίζαν και το Μαρούσι, αλλά πλέον θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτό είναι το μήνυμα που άφησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με γραπτή του δήλωση στο blog που διατηρεί.

«Περάσαμε μία μπόρα τις προηγούμενες μέρες, λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών μας στην Ευρωλίγκα, αλλά ευελπιστώ πως η νίκη απέναντι στον Πανελλήνιο, σε συνδυασμό με κάποια θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε, θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την αγωνιστική κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια τα δύσκολα παιχνίδια δεν σταματούν εδώ που φτάσαμε. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της, ψάχνοντας για την πρώτη μας νίκη στη φάση του “Τοπ 16” της Ευρωλίγκας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι εστί Μπαρτσελόνα. Την παρακολουθήσαμε σε βίντεο και ο προπονητής μας υπέδειξε τα δυνατά αλλά και τα τρωτά της σημεία. Στον αγώνα της Βαρκελώνης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο ρυθμός. Πρέπει να επιβάλουμε εμείς τον δικό μας και να μην παρασυρθούμε από το γρήγορο τέμπο που θα θελήσουν να πάνε το παιχνίδι οι Ισπανοί.

Στην Ευρωλίγκα μας περιμένουν τρεις τελικοί, τους οποίους θέλουμε να πάρουμε πάση θυσία, έτσι ώστε να μείνουμε ζωντανοί στη διοργάνωση και να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Σίγουρα με την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, πήραμε ανάσες και έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους μας. Δεν θα πω ότι “χαλαρώσαμε”, απλά αποφορτίστηκε η ένταση, επιβεβαιώθηκε κάτι που γνωρίζαμε, ότι δηλαδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού ποτέ δεν αφήνει την ομάδα μόνη της. Η στήριξη του κόσμου λέει πάρα πολλά για μένα και θέλουμε να τους επιστρέψουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλουν, με τίτλους. Να είστε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης