Διαμαρτύρεται ο Κάλα μέσω twitter

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012, 16:09
Διαμαρτύρεται ο Κάλα μέσω twitter
Παράπονα για τη διαιτησία που είχε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε ο Χουάν Κάλα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter αναφερόμενος στο πέναλτι εις βάρος του που αποφάσισαν οι διαιτητές.
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές, αλλά οι εικόνες της τηλεόρασης τα λένε όλα. Απέναντι σε αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Απλώς να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Ακόμη, η επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης» αναφέρει για το παιχνίδι: «Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε αμφισβήτηση. Ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί στο 33’. Η απόφαση αυτή σημάδεψε τον αγώνα. Ο Κάλα μάρκαρε καθαρά τον παίκτη του ΠΑΟΚ στην περιοχή κι εκείνος έπεσε μετά από μία επαφή με το χέρι. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ κι ετοιμαζόταν να δώσει κάρτα για θέατρο στον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά ο βοηθός υπέδειξε πέναλτι. Οι εικόνες της τηλεόρασης είναι ξεκάθαρες: δεν υπήρχε καμία τέτοια παράβαση. Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά στο 54’ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Πλέον η ΑΕΚ επικεντρώνεται στη Σούπερ Λίγκα, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη εκτός έδρας».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012, 16:12