Ανακοίνωση με την οποία ζητούν τα δεδουλευμένα τους εξέδωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού στον στίβο, με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλητές των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να ζητήσουν συνάντηση με τη διοίκηση, ενώ όπως αναφέρουν ποτέ δεν σκέφθηκαν το θέμα της αποχής από τους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για το οικονομικό πρόβλημα που φαίνεται πως υπάρχει στον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, κάτι που έχουμε αντιληφθεί μετά την καθυστέρηση πληρωμής των οδοιπορικών μας τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως για κάποιους από εμάς αυτά τα χρήματα είναι ίσως τα μοναδικά έσοδα και επομένως απαραιτήτως αναγκαία για την αθλητική μας επιβίωση.

Κατανοούμε πως βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και έχουμε αντιληφθεί πως ο πλέον αρμόδιος για τα θέματά μας, ο έφορος και “ζωντανή“ ιστορία του τμήματος κύριος Τάκης Βεντίκος, κάνει ότι μπορεί για την τακτοποίηση των οφειλόμενων. Επίσης γνωρίζουμε την εξαιρετικά γενναιόδωρη βοήθεια του κυρίου Γιώργου Γλου προς το τμήμα του στίβου και προς τον ερασιτέχνη. Αυτό όμως απ’ ότι φαίνεται δεν είναι αρκετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρούμε πως σε ένα σύλλογο με την ιστορία και το μέγεθος του Ολυμπιακού δεν ταιριάζουν τέτοια φαινόμενα και είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το μέλλον. Είμαστε της άποψης πως δεν πρέπει να υπάρξουν φαινόμενα αποχής ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί ο κάθε ένας και κάθε μία από εμάς γυμνάζονται μία ολόκληρη χρονιά γι αυτόν τον αγώνα. Κάτι που θα φανεί άλλωστε με τη βαθμολογική συγκομιδή και τη θέση που θα καταλάβει ο σύλλογος.

Με το πέρας των αγώνων θα ζητήσουμε μια συνάντηση με τη διοίκηση του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, όπου αφού ενημερωθούμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το σύλλογο και τους αθλητές ελπίζοντας να μην οδηγηθεί το τμήμα σε οικονομικό και αγωνιστικό μαρασμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης