Σε διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να βρίσεκται σε επικοινωνία με Ρώσους επενδυτές, αλλά και με του κ. Μπεθάνη και Ρέστη προχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος με την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη ζωή μου με Ρώσους επιχειρηματίες και ειλικρινά απορώ πως έχει κυκλοφορήσει αυτό το αστείο σενάριο. Όσον αφορά τις συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη καμία σχέση δεν έχουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό», είπε στο «aek365» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ. Καταλαβαίνω την ανάγκη για ενημέρωση αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα και ιδίως αυτά που αναφέρονται σε ονόματα και σενάρια για πανίσχυρους επιχειρηματίες το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψεύτικα όνειρα και ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κρίσιμη. Ναι, προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από εμένα».

Σε ερώτηση για το δάνειο, αλλά και την αδειοδότηση παρέπεμψε στο κ. Οικονομόπουλο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης