Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Θρασύβουλου ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός είχε προαναγγείλει το… διαζύγιό του με την ομάδα της Φυλής μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο χρονικά το είχε προσδιορίσει στο τέλος της σεζόν.

Αυτό ενόχλησε τους διοικούντες και σήμερα οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Καρδιτσιώτης προπονητής ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Θρασύβουλου για την άψογη συνεργασία.

«Αισθάνομαι βαθιά αγάπη και εκτίμηση για τους ανθρώπους του Θρασύβουλου. Περάσαμε δύο εποικοδομητικά και όμορφα χρόνια.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου της Φυλής. Η συνεργασία μου με την διοίκηση και κυρίως με τον πρόεδρο, κ. Ρόδη ήταν πραγματικά άριστη. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον γενικό αρχηγό κ. Μπρέμπο, τους κ.κ Αβράμη, Κατσίλα και τέλος τον δήμαρχο της Φυλής κ. Δημήτρη Μπουραϊμη, του οποία την γνωριμία θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική στην ζωή μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η σχέση μεταξύ εμού και της ομάδας θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές μας. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, τους γιατρούς, τους φροντιστές και κυρίως τους ποδοσφαιριστές που τα δύο αυτά χρόνια πετύχαμε στόχους σημαντικούς. Εύχομαι στον Θρασύβουλο να ολοκληρώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης