Λόγω της πυκνής ομίχλης η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη, για την 12η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, διεκόπη οριστικά κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των Σερρών. Το γκολ πέτυχε ο Σουμπίνιο από το 40΄. Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί αύριο την ίδια ώρα (17:15), εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Πολύ καλός ο ρυθμός του αγώνα ήταν στην αρχή, χωρίς όμως οι δύο ομάδες να καταφέρουν να κάνουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο Άρης είχε τον πρώτο λόγο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάποια πολύ σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρέσεις αποτελούν η φάση του 10’, όταν ο Μίσελ ανάγκασε τον Ράντμαν να απομακρύνει με υπερένταση και στο 34’, με τον Τσέζαρεκ να μην καταφέρνει να σκοράρει απέναντι από τον Ράντμαν.
Ο Πανσερραϊκός απάντησε τρία λεπτά μετά, όταν ο Λεοζίνιο «έπιασε» ένα δυνατό καλό σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40΄) με τον Σουμπίνιο. Ο παίκτης των «λιονταριών» εξαπέλυσε έναν κεραυνό από πολύ μακρινή απόσταση, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα, μπέρδεψε τον Σηφάκη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει, χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0, που ήταν και το αποτελέσμα του ημιχρόνου.

Η αναμέτρηση διεκόπη στο 60ο λεπτό λόγω ομίχλης και η αναμέτρηση θα συνεχιστεί αύριο την ίδια ώρα (17:15).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα βίντεο



Κίτρινες κάρτες: Κάστρο, Παπάζογλου – Οριόλ

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς):
Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβέλε, Λεοζίνιο.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):
Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε, Βαγγέλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης