Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν στον ημιτελικό του Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:

«Νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Όμως, σήμερα έπαιξε ρόλο ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και μία που δεν έχει τέτοιον στόχο. Το περασμένο Σάββατο, παίξαμε τον πιο σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα και η φρεσκάδα μέτρησε απόψε. Όταν το σκορ έγινε 2-1, ήταν πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες να παίξουν καλά. Οι παίκτες ήξεραν ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά ήρθαν τα πέναλτι, σε μία εξαιρετικά κουραστική κατάσταση. Είναι κρίμα, γιατί στο μυαλό μου είχα μόνο τη νίκη. Εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι κάτι φανταστικό. Άποψή μου είναι πως αυτή η ομάδα έχει να δώσει και άλλα πολλά. Εάν οι παίκτες και ο σύλλογος πιστεύουν ότι μπορώ να συνεχίσω να τους στηρίζω, θα μείνω εδώ. Για τον τελικό, ελπίζω οι ”μπλε” να νικήσουν, γιατί ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι στην Τσέλσι. Ωστόσο, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Μπάγερν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης