«Δείξτε ότι η ΑΕΚ είναι ζωντανή»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 13:24
«Δείξτε ότι η ΑΕΚ είναι ζωντανή»
Ο Ηλίας Μπόβαλης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την «Ένωση» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να δείξουν ότι η ομάδα είναι ζωντανή.

Η δήλωση:

«Στο ντέρμπι της Κυριακής όλοι οι Ενωσίτες πρέπει να είμαστε παρόντες. Ο σύλλογός μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και η δύναμή μας από την παρουσία των φιλάθλων μας θα είναι αυτή που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα δείξει σε όλους ότι η ΑΕΚ είναι ζωντανή, δυνατή και ενωμένη.

Στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν το παρών, μεταξύ άλλων, μαθητές και μαθήτριες από δημοτικά σχολεία της Αττικής. Τα παιδιά, το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας αλλά και το ελπιδοφόρο αύριο, θα είναι εκεί για να σηκώσουν ''Κίτρινη Κάρτα στη Βία'' αλλά και να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές μας.

Στο ΟΑΚΑ θα είναι επίσης και αθλητές από όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής (βόλεϊ, χάντμπολ κ.τ.λ.) που θα στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα μας.

Να είμαστε όλοι εκεί! Μόνο έτσι θα καταλάβουν όλοι τι είναι πραγματικά η ΑΕΚ! Ας αφήσουμε για μια στιγμή το "ποιός φταίει" και ας προσπαθήσουμε για ένα νέο ξεκίνημα. Μόνη μας δύναμη είναι ο κόσμος μας! Μακάρι μάλιστα να είχαμε και το δικό μας γήπεδο, όπου η "ατμόσφαιρα" θα διπλασιαζόταν!

Σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή για όλους τους ΑΕΚτζήδες, ας δείξουμε και πάλι ποιος είναι ο λαός μας, πιο πιστός συμπαραστάτης της ΑΕΚ που αγαπάει παθολογικά την ομάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 13:57