Δήλωσε απογοητευμένος ο Βιτόλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012, 08:38
Δήλωσε απογοητευμένος ο Βιτόλο
Για τα επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος. Ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και επεσήμανε ότι: «Αυτό που ζήσαμε είναι κάτι έξω από το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ντέρμπι, καλό, 0-0, ανοικτό στο πρώτο μέρος. Στο ημίχρονο μας είπε ο διαιτητής ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω, γιατί γίνονταν επεισόδια. Ακούγαμε τον θόρυβο, καταλάβαμε ότι γίνονται επεισόδια».

Ο Βιτόλο συνέχισε: «Ο θόρυβος από τις βόμβες μολότοφ ήταν πολύ δυνατός. Είμαι 4 χρόνια στην Ελλάδα και έχουν γίνει ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν και έχουν συνεχιστεί οι αγώνες, οπότε ήλπιζα θα γίνει κάτι ανάλογο.

Δεν ήταν θετικό για μας αυτό που γινόταν, γιατί παίζαμε στο γήπεδό μας, θέλαμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε τον τίτλο και να βγούμε στο Champions League. Τελικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αλλά διακόπηκε οριστικά προς το τέλος, όταν ξανάρχισαν τα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία».

Κλείνοντας, τόνισε: «Είμαι πολύ λυπημένος με αυτά που συνέβησαν. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο δυνατοί, όσο έπρεπε. Πλέον, θα παίξουμε και στα επόμενα παιχνίδια χωρίς κόσμο, ενώ θα μας αφαιρεθούν και βαθμοί».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012, 08:44