Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν Καζάν στο «Τσεντράλι Στάντιον», όπου ο «δικέφαλος» του Βορρά απέσπασε την ισοπαλία (2-2), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Λάσλο Μπόλονι (προπονητής του ΠΑΟΚ): «Το παιχνίδι τελείωσε, νομίζω ότι το επόμενο ματς με την Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα είναι πολύ κρίσιμο, φυσιολογικά, για την δεύτερη θέση του ομίλου. Ξέραμε για την Καζάν ότι είναι πολύ δυνατή στην φυσική κατάσταση, έχουνε πολύ αθλητικές δυνατότητες, ο ΠΑΟΚ έχει λίγο περισσότερο ικανότητα στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες μπορούμε να είμαστε και χαρούμενοι και λυπημένοι. Εκείνοι μπορούν να είναι δυσαρεστημένοι που δεν έκαναν το 3-1, αλλά παράλληλα μπορούν να είναι ευτυχισμένοι που εμείς δεν κάναμε το 3-2».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία: «Διπλά χαρούμενος δεν μπορώ να είμαι, άσχετα τι λέμε πριν από τα ματς, θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια, η ισοφάριση από μέρους μας ήταν δίκαιη, πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όμως, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πίεση που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να κρίνω ένα 20λεπτο. Ο Κοντρέρας πονούσε, το ίδιο και ο Αρίας, είχε ένα μικροπρόβλημα, για αυτό αντικαταστάθηκαν. Σε εκείνο το σημείο μας πίεσαν στην δική μας περιοχή, η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα δεν είχαμε κατοχή και δεν απομακρύναμε σωστά την μπάλα από τα καρέ μας».

Για την αξία της Ρουμπίν και την δύναμή της στις στημένες φάσεις: «Δεν έχω καμία διάθεση να υποτιμήσω την ΑΕΚ, αλλά η Ρούμπιν δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ, είναι πολύ καλύτερη. Αν δείτε είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις, φάνηκε και στο ματς που έδωσε με την Ζενίτ, είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή. Εμείς είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο δυνατοί σε αυτό τον τομέα, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερη ανάλυση πάνω σε αυτό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: «Παίζαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, άσχετα αν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Σαφώς πρέπει να προοδεύουμε, αλλά δεν θα πρέπει να μένουμε σε λεπτομέρειες, όπως ένα δοκάρι, η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο δυνατοί, λίγο πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς και όχι σε ένα συγκεκριμένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλάους Αθανασιάδης (ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ): «Είναι θετικό αποτέλεσμα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα παίρναμε την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 15′ ήμασταν αφηρημένοι και χάσαμε το προβάδισμα στο σκορ.

Για το ότι η Ρουμπίν είναι μια ομάδα που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Μέσα στο γήπεδο δεν μετράνε τα χρήματα. Είδαμε την Ρουμπίν στα μάτια. Αν πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό «είναι ένα ντέρμπι. Αυτό σκεφτόμαστε από τώρα, τους τρεις βαθμούς».

Για το τέρμα που πέτυχε: «Η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει γκολ».

Κουρμπάν Μπερντίγιεφ (προπονητής της Ρούμπιν Καζάν): «Είχα πει στους παίκτες μου να προσέχουν τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς χάσαμε μία από αυτές και ήρθε το 0-1. Από το 2-2 και μετά θα μπορούσε να κερδίσει και η δική μου ομάδα και ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο στην ομάδα μου υπήρχε φόβος σχετικά με τα λάθη και γι’ αυτό είχαμε τέτοια εικόνα. Είχαμε πάθος. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα.

Σήμερα οι παίκτες που έπαιξαν στα πλάγια μπακ, δεν ήταν στη φυσική θέση τους. Είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών. Επιθετικά έχουμε ανέβει με τον ερχομό του Βαλντέζ. Με τον καιρό θα παίζουμε σε μεγαλύτερα διαστήματα το εκρηκτικό εικοσάλεπτο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως τον περίμενα. Κάναμε το παν για να πετύχουμε τρίτο γκολ, μετά το 2-1, όμως ήρθε η ισοφάριση. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους στον όμιλο και τότε θα κριθούν τα πάντα. Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ για τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Γενικώς το θεωρώ δίκαιο, αν και θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης