Αφιέρωμα στον Γιάννη Φετφατζίδη, με αφορμή την εξαιρετική εμφάνισή του και τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη (3-1) της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Μάλτας, έκανε η UEFA στην ιστοσελίδα της.

«Ο Φετφατζίδης έκανε εμφάνιση που του χάρισε τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα στην έβδομη εμφάνισή του με το εθνόσημο, ενώ εξήρε τον Φερνάντο Σάντος που έδωσε στον ίδιο και σε άλλους νεαρούς παίκτες τη δυνατότητα να αγωνιστούν» αναφέρει αρχικά ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για τον «Φέτφα» και καταλήγει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Φετφατζίδης διανύει μία πολύ καλή περίοδο, καθώς πρόσφατα κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Η ταχύτητα και η ικανότητά του στην ντρίμπλα προκάλεσαν πολλά επαινετικά σχόλια σε όλη τη διάρκεια της περιόδου κι αυτά τα στοιχεία παρουσιάστηκαν ξανά απέναντι στους αντιπάλους αμυντικούς της Μάλτας».

Στο δημοσίευμά της η UEFA φιλοξενεί και τις δηλώσεις του 20χρονου άσου μετά το χθεσινό παιχνίδι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ που έβαλα. Είμαστε χαρούμενοι που ο κ. Σάντος μάς δείχνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και θέλουμε να του την ανταποδώσουμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο. Ήταν μία καλή χρονιά για εμένα φέτος και θέλω συνεχώς να γίνομαι καλύτερος. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση, όταν θα φιλοξενήσουμε την Κροατία. Ξέρω ότι μερικές φορές κρατάω πολύ χρόνο την μπάλα και προσπαθώ να το αλλάξω αυτό» δήλωσε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης