Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής.

Στην κληρωτίδα μπήκαν 21 ομάδες, καθώς νωρίτερα η Super League υπερψήφισε την αναδιάρθρωση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανάβοντας έτσι το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποφασίστηκε, τρεις ομάδες θα προβιβαστούν απευθείας και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 4-5-6-7 θα μετάσχουν στα  πλέι οφ ανόδου.

Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε πως στη Football League 2 θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα και ο Ηρακλής έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές έως την Τρίτη (25/09, 15:00).

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30/09), με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα να κλέβει φυσικά την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η αναμέτρηση στις Σέρρες ανάμεσα στον τοπικό Πανσερραϊκό και τη Λάρισα, που είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την επιστροφή τους στα «σαλόνια» της Super League.

Η πρώτη αγωνιστική:

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα
Πανσερραϊκός-Λάρισα
Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Επανομής-Φωκικός
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βύζας Μεγάρων
Πιερικός-Παναχαϊκή
Δόξα Δράμας-Καλλιθέα
Ηρακλης-Εθνικός Γαζώρου
Παναιτωλικός-Καλλονή
Ρεπό: Εργοτέλης

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης