Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο παρουσιάστηκε και στο δεύτερο παιχνίδι της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο η Ίντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «νερατζούρι», μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί της Μπολόνια στο Καμπιονάτο, επικράτησαν με 3-2 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Λουζίνσκι, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αυτήν την επικράτησή τους οι κυπελλούχοι Ιταλίας «ρέφαραν» για την ήττα που είχαν γνωρίσει στην πρεμιέρα στο Σαν Σίρο από την Τραμπζονσπόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Λούσιο, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 23’ με τον Τζιανπάολο Πατσίνι.

Η ομάδα του «στρατού» μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τζαγκόεφ, ενώ στο 77ο λεπτό ισοφάρισε με τον Βάγκνερ Λοβ.

Η χαρά των γηπεδούχων, ωστόσο, κράτησε για μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 79’ ο νεοαποκτηθείς Ζάρατε, με ωραίο σουτ «έγραψε» το τελικό 3-2 για την Ίντερ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Γκαμπούλοβ, Ναμπαμπκίν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Αλντονίν, Ολίσε, Ντζαγκόεβ, Μαμάεβ (68′ Τόσιτς), Ντουμπιά, Βάγκνερ Λοβ.

Ίντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Ναγκατόμο, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου (92′ Κρισέτιγκ), Σανέτι, Καμπιάσο, Όμπι, Ρίκι Άλβαρες (84′ Ζόναταν), Πατσίνι (49′ Σάρατε), Ντιέγκο Μιλίτο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης