Με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:45 (ΝΕΤ) τη Ντόρτμουντ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Το αποψινό παιχνίδι αποτελεί τελικό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετά από τα δύο πρώτα ματς δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα παραταχτεί στο «Καραϊσκάκη» χωρίς τους Τοροσίδη, Φουστέρ, Φέισα και Γέστε. Με αυτά τα δεδομένα ο Βαλβέρδε θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοστάντσο, στα δεξιά το Μανιάτη, στα αριστερά τον Χολέμπας και στο κέντρο της άμυνας τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μοντέστο, Ορμπάιθ και λίγο πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Ιμπαγάσα. Δεξιά θα ξεκινήσει ο Φετφατζίδης, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Αμπντούν. Αριστερά θα τοποθετηθεί ο Μιραλάς και στην κορυφή ο Τζιμπούρ.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Μέγιερι, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μακούν και Βαλεριάνος.

Από την άλλη μεριά, ο Κλοπ δεν υπολογίζει στους Μπάριος, Οβομογιέλα και Κοχ. Στους έντεκα θα παρατάξει τους Βειντενφέλερ, Σμέλτζερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίζτσεκ, Κελ, Μπέντερ, Πέρισιτς, Γκότζε, Καγκάβα και Λεβαντόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης