Η Μάντσεστερ Σίτι με τα απανωτά… στραβοπατήματά της το τελευταίο διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Οι «πολίτες» απέχουν δύο βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ, η οποία δοκιμάζεται απόψε στο «Ίγουντ Παρκ», ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο (αυτό με την ΚΠΡ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, μιλώντας για τη μάχη του τίτλου, παραδέχτηκε ότι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκήσουν στις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, θα εκμηδενιστούν οι ελπίδες της ομάδας του για τον τίτλο.

«Αν μείνουμε οκτώ βαθμούς πίσω από την Γιουνάιντετ τότε το πρωτάθλημα τελείωσε. Είναι φανερό πως είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε κάνει λάθη τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Επίσης, ήμασταν και άτυχοι, αφού χάσαμε τρεις με τέσσερις παίκτες μας σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Μαντσίνι παράλληλα έκανε λόγο και για τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα του, αλλά και για το πώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά: «Αν θες να λες πως είσαι ισχυρή ομάδα τότε, πρέπει να περνάς αυτές τις δύσκολες στιγμές» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί όταν ήμουν προπονητής της Ίντερ και ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, ωστόσο στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Άρα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης