Μπορεί να δυσκολεύτηκε σε ακόμα ένα παιχνιδι της στα πλέι οφ της Football League η ΑΕΚ, ωστόσο πήρε τη νίκη και πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από την επιστροφή στη Super League.

Oι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και τη Δευτέρα, εναντίον του Ηρακλή έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» την επάνοδό τους στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που χαρισε το τριποντο στην ομάδα του Δέλλα, η οποία ήταν μέτρια και απέναντι στους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας, το πέτυχε ο Γροντής στο 49ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 57΄ ο Μιχάλης Μπακάκης πάτησε άσχημα στο χορτάρι και αποχώρησε σε φορείο με πρόβλημα στο γόνατο.

Κίτρινες: Ρόκας, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Μπακάκης (57΄ λ.τρ. Γεωργέας), Κολοβέτσιος, Σαρρής Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Φαγέ (78΄ Ντακόλ), Πλατέλλας, Γροντής (65΄ Ανάκογλου), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Oλυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (46΄ Τριανταφυλλάκος), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (69΄ Μπαλντοβάλιεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης