Για τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του αυριανού παιχνιδιού του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιώργος Δώνης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα.

«Είναι φανερό ότι δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, με συνέπεια να βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα με ποια ομάδα έχουμε αντίπαλο, εμείς πρέπει να βρίσκουμε τον δρόμο και τον τρόπο για να μαζεύουμε βαθμούς» τόνισε αρχικά ο προπονητής των Περιστεριωτών και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, γιατί παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, όμως από την άλλη πλευρά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους παρακάτω 18 παίκτες, οι οποίοι θα αποσυρθούν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Βινιάλ, Ολιβέιρα, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά, Καραγκούνης, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Καραλής, Φαβάλι, Μελισσάς, Μπάλλας, Σαγκανόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης